19 december 2023-Kerstviering met The New Voices

porn star martini cocktail 1

Kerstviering 19 december 2023.

De voorzitter heten onze eigen leden en The New Voices van harte welkom. The New Voices hebben een prachtige optreden verzorgd met een explosie van mooie stemmen in verschillende liedjes.

Voor onze leden Jeanette Sommers en Rozemiek van Elk is een collecte gehouden om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Zij gaan op 6 juni weer meedoen aan de Alpe d’HuZes.

Sfeervol waren de kaarsjes en de lampjes aan. Op de tafels stonden kerststukken gemaakt door Jeanette Sommers, Trea Hermsen en Leanne Peters, die op het eind van de avond werden verloot onder onze leden.
De kerstboom was wederom versierd door Ineke Koenders en haar dochter Lobke. Na afloop kon iedereen een kerstcreatie meenemen, ter herinnering aan deze avond. De foto’s zijn onder ander gemaakt door Marika Pes.
Wij hadden een heerlijk kerstbrood, van 1 meter lang, gekregen van Marion Dieks, waarbij Jolanda Metze heeft geholpen met het besmeren daarvan.
Getrakteerd werden wij op lekkere kerstsoesjes, kerstbrood, chocolaatjes, borrelplankjes en ter afsluiting was er een warm hapje.

De voorzitter heeft een kerstgedicht voorgelezen. Zij eindigt dit gedicht met: "Het bestuur heeft als wens voor het komend jaar, Fijne samenwerking, warmte en geluk met elkaar."

Deze leuke kerstviering is afgesloten door de leden te bedanken voor de komst en gezelligheid. Ook een bedankje voor The New Voices, Ineke, Lobke, Marion, Jeanette, Rozemiek, Trea, Leanne, Jolanda, Marika, Wim Reijmer en zijn personeel.
Allemaal fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling en tot volgend jaar.

Voorzitter van VZP,
Marjon van Lier.

video

Klik op bovenstaande foto voor een korte video impressie!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

powered by social2s

Contactgegevens

Secretaris:
Ans Wezendonk
Groenestraat 7
Mob: 06-43229387

E-mail: answezendonkje@gmail.com

 

 

Onze logo(s)

logovp01

logovp02

logovp03

logovp04

logovp05

Lidmaatschap

De contributie seizoen 2023-2024 is € 25,00

Mocht u het lidmaatschap willen beëindigen, dan graag dit schriftelijk melden voor 1 september in verband met de administratie.

Email: answezendonkje@gmail.com

Rabobank: NL75 RABO 034 39 62 063

Wijzigingen van het programma onder voorbehoud.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.