Over ons

porn star martini cocktail 1

VROUWENVERENIGING
Sinds 1 mei 1949 is er in Pannerden een vrouwenvereniging actief.
Een soos werd opgericht waar vrouwen elkaar konden ontmoeten.
Het was een Rooms Katholieke Vrouwenbeweging die van oorsprong een liefdadigheidsvereniging was. Daarna heette de vereniging Vrouwenbond. Men organiseerde voorlichtingsavonden, cursussen en creatieve avonden. Later werd de vereniging Katholiek Vrouwen Gilde genoemd. KVG met een landelijk, provinciaal en plaatselijk bestuur.

VEEL ZIJDIG PANNERDEN (VZP)
Sinds 1 januari 2004 zijn we een zelfstandige vereniging geworden onder de naam Veel Zijdig Pannerden. Een vrouwenvereniging met bijna honderdvijfentwintig leden in alle leeftijdscategorieën.
In 2024 bestaat de vereniging 75 jaar. Samen met onze leden gaan wij dit vieren op zondag 23 juni. De toekomst verandert voortdurend. Ook wij stimuleren nieuwe ontwikkelingen binnen onze vereniging.
Ons motto is; “Wij doen het samen, met elkaar en voor elkaar”. Want wij worden ondersteund door de kwaliteiten en nieuwe ideeën van onze eigen leden. Hierdoor is onze vereniging steeds weer vernieuwend, sterk, leerzaam, creatief en super gezellig.

BASISPRINCIPE
Een vereniging die als doel heeft om vrouwen een mogelijkheid te bieden voor persoonlijke ontmoetingen, fijne onderlinge band van onze vereniging te ervaren en het inspireren van de sociale en maatschappelijke interesse.
Organiseren van leuke activiteiten, variërend in ontspanning, voorlichting, educatief, creatief en het welzijn binnen de samenleving.

JAARPROGRAMMA
Elk seizoen heeft Veel Zijdig Pannerden weer een nieuw jaarprogramma met wisselende informatieve, creatieve en gezellige thema’s. Eenmaal per jaar wordt er een collecte gehouden voor een goed doel. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond, tenzij anders vermeld, bij café-zalencentrum De Dijk, Kerkstraat 6 te Pannerden.

HET HUIDIGE BESTUUR
Leden van het huidige bestuur van Veel Zijdig Pannerden zijn:

  • Voorzitter Marjon van Lier,
  • Secretaris Ans Wezendonk,
  • Penningmeester Alexandra Wezendonk
  • en de overige bestuursleden Wilma Hendriks, Wendy Wezendonk en Anoek Meurs. Ook zetten leden zich in om het bestuur te helpen bij activiteiten.

NIEUWE LEDEN
Wij zijn een eigentijdse vrouwenvereniging die in principe ééns per maand een leuke thema-avond organiseert, voor alle vrouwen van jong tot oud.

Mocht je erover denken om lid te willen worden van onze vrouwenvereniging dan hierbij enige informatie:
De contributie bedraagt € 25,00 per jaar. Het seizoen start in september en eindigt in juni. Bij sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage. Dat kan variëren per bijeenkomst.
Veel Zijdig Pannerden organiseert, onder voorbehoud, jaarlijks een dagje uit. Voordat je overweegt lid te worden, mag je twee bijeenkomsten, tegen de kostprijs van de activiteit, vrijblijvend bijwonen.

Wil je deelnemen aan een thema-avond, dan graag van tevoren aanmelden, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact met haar opnemen, nr. 06-43229387. Je mag ook een briefje met jouw naam erop in de brievenbus doen bij Alexandra Wezendonk, Dorpsplein 9 te Pannerden.

WELKOM
Je kunt zelf ervaren hoe gezellig, prettig en leerzaam deze bijeenkomsten zijn. Niemand mag alleen zijn of in een isolement zitten. Kom erbij en voel hoe groot de saamhorigheid bij Veel Zijdig Pannerden is.

Uiteraard kunt je altijd voor verdere informatie contact opnemen met één van de bestuursleden van Veel Zijdig Pannerden.

Marjon van Lier,
Voorzitter Veel Zijdig Pannerden.
Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0316-371416.

vz 75

powered by social2s

Contactgegevens

Secretaris:
Ans Wezendonk
Groenestraat 7
Mob: 06-43229387

E-mail: answezendonkje@gmail.com

 

 

Onze logo(s)

logovp01

logovp02

logovp03

logovp04

logovp05

Lidmaatschap

De contributie seizoen 2023-2024 is € 25,00

Mocht u het lidmaatschap willen beëindigen, dan graag dit schriftelijk melden voor 1 september in verband met de administratie.

Email: answezendonkje@gmail.com

Rabobank: NL75 RABO 034 39 62 063

Wijzigingen van het programma onder voorbehoud.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.